Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Pussel & spel, geografi

Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
 • Förskola
 • Specialundervisning
 • Rensa filter
12 Produkter
 • Vårt uppdrag: Städa skogen

  Vårt uppdrag: Städa skogen

  Art.nr: 135054
  Ett samarbetsspel där barnen lär sig hur viktigt det är att plocka upp skräp och att sortera det rätt för att skydda vår miljö. För 2-6 deltagare. PVC-fri. Från 4 år.
  691,00 kr
 • Upptäck kontinenterna i världen

  Upptäck kontinenterna i världen

  Art.nr: 135940
  42 kort och en tärning. Enkelt associationsspel där man reser mellan kontinenterna och lär sig känna igen var de ligger, skillnader på landskap, traditioner och kulturer. Varje kontinent har en särskild färg så att det lätt går att koppla ihop rätt kort till kontinenterna. Att förstå världen är det första steget till att lära sig att respektera den. Ingående råvara FSC-märkt. PVC-fri. Från 3 år.
  373,00 kr
 • Hur vi tar hand om miljön, pussel

  Hur vi tar hand om miljön, pussel

  Art.nr: 136220
  4 st. Fina pussel som visar hur vi kan ta hand om miljön. De visar miljöer från trädgården, staden, havet och skogen. Under pusslet finns ett plastunderlägg med motivet tryckt på, som man kan lägga efter om det känns för svårt. Med 28 eller 35 pusselbitar. Mått: 30x21 cm. PVC-fri. Från 3 år.
  1.274,00 kr
 • Pussel Barn i världen

  Pussel Barn i världen

  Art.nr: 129566
  36 bitar. Ett pedagogiskt pussel som visar våra olika världsdelar och hur vi alla ser olika ut. Mått: 40x30 cm. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 3 år.
  429,00 kr
 • Memo platser i världen

  Memo platser i världen

  Art.nr: 50204
  Med detta memo tränar barnen sitt arbetsminne och sin koncentrationsförmåga. Med motiv på olika platser i världen passar det lite äldre barn. Av kraftig kartong. Innehåller 34 kort som bildar 17 par. Mått: 9x9 cm. PVC-fri.
  369,00 kr
 • Knoppussel En värld

  Knoppussel En värld

  Art.nr: 16097
  21 bitar. Upptäck världen genom lek. Fina illustrationer av världsdelarna med barn, vegetation och djur. Träpussel av hög kvalitet. PVC-fri. Från 3 år.
  621,00 kr
 • Pussel Djur i världen

  Pussel Djur i världen

  Art.nr: 129567
  36 bitar. Ett pedagogiskt pussel där barnen kan undersöka, upptäcka och lära sig var olika djur lever i vår värld. Färgen under djuret visar i vilken världsdel djuret bor. Mått: 40x30 cm. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 3 år.
  429,00 kr
 • Vår hållbara värld

  Vår hållbara värld

  Art.nr: 135937
  34 delar. Ett associationsspel där man lär sig hur man med små förändringar i vardagen kan bidra till en bättre miljö. Mått: 9x9 cm. Ingående råvara FSC-märkt. PVC-fri. Från 3 år.
  340,00 kr
 • Minska, återanvänd och återvinn

  Minska, återanvänd och återvinn

  Art.nr: 141571
  Ett spel där man lär sig hållbara vanor för att minska konsumtionen av jordens resurser som vatten och energi, samt hur man minskar avfall, förpackningar och saker som vi har i vår vardag. Observera och klassificera med tydliga bilder hur det ska återvinnas. Av FSC-märkt material. PVC-fri. Från 3 år.
  442,00 kr
 • Världens religioner

  Världens religioner

  Art.nr: 141567
  Ett associationsspel med foton för att lära sig om olika religioner. Det hjälper till att skapa inkludering och förståelse för varandra vid tidiga åldrar. Spelet visar buddhism, kristendom, hinduism, islam och judendom. Innehåller 5 religionskort samt 30 bildkort och 2 tärningar. Av FSC-märkt material. PVC-fri. Från 3 år.
  465,00 kr
 • Lär om vår historia

  Lär om vår historia

  Art.nr: 141572
  Ett spännande kategoriseringsspel där historien är i fokus. Upptäck och sortera olika perioder i vår historia och hur t.ex. ekonomi, transporter, arkitektur och kläder har utvecklats. Lär dig också om de viktigaste uppfinningarna i olika tidsperioder. Förutom spelet medföljer även ett stort pussel med en tidslinje. Av FSC-märkt material. PVC-fri. Från 3 år.
  576,00 kr
 • Samla skräp för en grönare värld

  Samla skräp för en grönare värld

  Art.nr: 141244
  Många barn upptäcker hur mycket vi slänger varje dag. Genom att sortera och ta hand om vårt skräp gör vi plats för växter, blommor, djur och människor. Spel som lär barnen hur vi tar hand om skräpet. PVC-fri. Från 4 år.
  438,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.