Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Beställ lek- och förbrukningsprodukter senast vecka 49 och produkter ur möbelsortimentet senast vecka 51 för leverans innan årsskiftet. OBS! Gäller endast produkter som finns i lager.

Välkommen att kontakta kundtjanst@lekolar.se för ev frågor.

LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education

Årskurs

LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education

FILTER

51 Produkter
 • LEGO® Fantasiklosslåda stor

  LEGO® Fantasiklosslåda stor

  Art.nr: 122499
  790 delar. En stor låda med många olika delar i regnbågens färger.
  816,00 kr
 • LEGO® byggplatta, grön

  LEGO® byggplatta, grön

  Art.nr: 117461
  En grön byggplatta som passar både legoklossar och duploklossar. Passar bra till "LEGO-väggar". 26x26 cm.
  139,00 kr
 • LEGO® Minecraft Illagers anfaller

  LEGO® Minecraft Illagers anfaller

  Art.nr: 116533
  562 delar. Detta set innehåller 3 sektioner från LEGO Minecraft. När barnen i leken slåss mot de fientliga mobsen och deras bitande ödeläggare så kan sektionerna arrangeras om, byggas om och lekas med igen och igen. Den mystiska figuren Kai skyndar för att rädda byborna, deras ökenhus, handelspost och grödor. Här skapas äventyret!
  1.360,00 kr
 • LEGO® City Polisstation

  LEGO® City Polisstation

  Art.nr: 116532
  743 delar. Här är ett fantastiskt byggset för alla som älskar actionfyllda lekar. LEGO Citys polisstation har en fängelsecell med explosionsfunktion, coola fordon och roliga karaktärer. Förutom polisstation finns det två lastbilar, en motorcykel och en drönare. Det medföljer 6 minifigurer inkl. Duke DeTain, Chief Wheeler och Daisy Kaboom från LEGO City-tv-serien. Från 6 år.
  1.923,00 kr
 • LEGO® Disney Princess Elsas magiska ispalats

  LEGO® Disney Princess Elsas magiska ispalats

  Art.nr: 116400
  701 delar. Innehåller bland annat minifigurerna Elsa och Anna, Olof, Marshmallow och 2 snowgieminifigurer. Det här vackra leksetet innehåller ett stort palats med balkong, kök, musikrum och uteplats samt en släde med 3 vagnar. Återupplev magin från filmerna Frost och Frostfeber eller skapa nya äventyr. Här finns alla möjligheter!
  1.277,00 kr
 • LEGO® Creator Piratskepp

  LEGO® Creator Piratskepp

  Art.nr: 122513
  1 264 delar. I detta set finns möjlighet att bygga tre modeller: ett klassiskt piratskepp, piraternas rustika värdshus eller den mystiska Dödskalleön. Bygg och bygg om för att hålla lekarna igång.
  1.844,00 kr
 • LEGO® City Passagerarplan

  LEGO® City Passagerarplan

  Art.nr: 122502
  669 delar. Dags att ut och resa i LEGO City-världen! Här finns ett stort flygplan, flygplatsbil med bilhiss, flygtrappa, flygplatsterminal, en röd cabriolet, 8 minifigurer och en bebisfigur.
  1.844,00 kr
 • LEGO® Fantasiklosslåda mellan

  LEGO® Fantasiklosslåda mellan

  Art.nr: 122500
  484 delar. En låda med olika delar för att bygga fantasifulla kreationer.
  534,00 kr
 • LEGO® Creator Husvagnssemester

  LEGO® Creator Husvagnssemester

  Art.nr: 122512
  766 delar. Bygg tre olika modeller med detta paket: husvagnen, husbilen eller en fyr. Det är ett detaljerrat set med massor av lekvärde. Åk på semester och ändra färdsätt längs vägen.
  1.503,00 kr
 • LEGO® Grå byggplatta

  LEGO® Grå byggplatta

  Art.nr: 122518
  En grå byggplatta som passar både lego- och duploklossar. 39x39 cm.
  256,00 kr
 • LEGO® Friends Andreas familjevilla

  LEGO® Friends Andreas familjevilla

  Art.nr: 133278
  802 delar. Välkomna hem till Andrea! I hennes vackra trevåningsvilla kan ni ordna en konsert för grannarna i garagestudion, sova gott i sovrummet, bada i poolen eller laga mat i det moderna köket. På taket finns såklart miljövänliga solpaneler. Fem minidockor ingår för att göra leken komplett.
  1.230,00 kr
 • LEGO® Ninjago Havsstrid med katamaran

  LEGO® Ninjago Havsstrid med katamaran

  Art.nr: 133280
  780 delar. Segla på ninjornas katamaran i en fantastisk havsstrid mot väktarna! Ändra till attackläge och avfyra kanonerna med fjädermekanism. Väktarnas mäktiga stridskatamaran kan delas till 3 separata båtar, en med ett fängelse. Innehåller 6 minifigurer: Island Jay, Island Kai och Island Zane och deras fiender hövding Mammatus, åskväktaren och jordväktaren, alla med olika vapen.
  1.264,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Lada, traktor och bondgårdsdjur

  LEGO® DUPLO® Lada, traktor och bondgårdsdjur

  Art.nr: 133289
  97 delar. Innehåller byggnader och traktor samt gris, får, häst, hund, höna, tupp och kor att sköta om. När små barn leker på bondgården utvecklar de sin finmotoriska förmåga och utvecklar social medvetenhet.
  1.225,00 kr
 • LEGO® Klossar och hus

  LEGO® Klossar och hus

  Art.nr: 122516
  270 delar. Med detta set kan man skapa 6 helt olika ställen att bo på och sedan vara kreativ och bygga sina drömhem. Bygg ett familjehus, en fyr, en igloo, ett slott, ett litet hus och en väderkvarn.
  373,00 kr
 • LEGO® Klossar och hjul

  LEGO® Klossar och hjul

  Art.nr: 133266
  653 delar. Bygg en bil, ett tåg, en buss, en zebra på en skateboard, en racerbil, en kanin i en rullstol, en anka som kan dras och en apa på en bananskateboard. Eller något helt annat! Från 4 år.
  855,00 kr
 • LEGO® Frost Elsas vagnäventyr

  LEGO® Frost Elsas vagnäventyr

  Art.nr: 116403
  116 delar. Innehåller minidockan Elsa samt renen Sven och en renkalv. Stall med vattenho och lägereld, höhäck och ett picknickområde. Bygg Elsas vagn med sele för att spänna vagnen efter Sven. Från 4 år.
  532,00 kr
 • LEGO® Jorden runt

  LEGO® Jorden runt

  Art.nr: 133283
  950 delar. 15 inspirerande byggidéer baserade på ikoniska djur och föremål från hela världen, från lejon till känguru, plus en affisch som visar den kontinent som är hem för varje modell. I lådan finns allt som behövs för att bygga t.ex. en örn, en kaktus, en papegoja och ett flygplan. Varje bygge i detta kreativa lekset innehåller en enkel steg-för-steg-guide.
  858,00 kr
 • Förvaringspåse till bygglek

  Förvaringspåse till bygglek

  Art.nr: 19630
  En mycket praktisk förvaringslösning, som också är bra att leka på. Ger en smidig upplockning. 100 % bomull.
  1.017,00 kr
 • LEGO® City Godståg

  LEGO® City Godståg

  Art.nr: 122521
  1 226 delar. Bygg upp en tågstation och upplev allt som händer där. Innehåller ett motoriserat lok med Bluetooth-fjärrkontroll med 10 hastigheter, en timmervagn, en kranvagn, en containervagn, ett kontrollcenter, räls och järnvägsväxel, en värdetransportbil och en gaffeltruck.
  3.341,00 kr
 • LEGO® Friends Ridcenter i skogen

  LEGO® Friends Ridcenter i skogen

  Art.nr: 133275
  511 delar. I detta fantastiska ridcenter träffar ni Mia och Savannah som sköter om djuren, utforskar naturen och umgås med vänner. Ranchen har 3 våningar med stall på nedervåningen med kök, sovrum och matplats ovanför. Utanför kan man lägga hunden i hundkojan och grilla marshmallows vid lägerelden.
  1.230,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.