Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Gummisvamp mellan 40 cm

Art.nr: 62678
Dekorativt element. Festlig svamp av EPDM-gummi, som barnen kan gå eller stå på. Basuttag/adapter till gummisvamp köpes separat på artikelnummer 62685. För mer information om produkten, se bifogade dokument.
Pris från:
5.721,00 kr

Fakta

  • Titel: Gummisvamp mellan 40 cm
  • Storlek: Hatt: Ø450 mm Vikt: 13 kg
  • Höjd: 400 mm
  • Vikt: 16 kg
  • Färg:

Andra köpte också

  • Gummisvampar 3-pack

    Gummisvampar 3-pack

    Art.nr: 62676
    Dekorativa element. Festliga svampar av EPDM-gummi, som barnen kan gå eller stå på. Ett 3-pack består av svampar i höjderna 30, 40 och 50 cm samt 3 st bassocklar. För mer information om produkten se bifogade dokument..
    18.376,00 kr
  • Gummisvamp stor 50 cm

    Gummisvamp stor 50 cm

    Dekorativt element. Festlig svamp av EPDM-gummi som barnen kan gå eller stå på. Socklar och adapter ingår i detta set. För mer information om produkten, se bifogade dokument.
    Pris från:
    5.863,00 kr
  • Jungle aktivitetstorn 3260

    Jungle aktivitetstorn 3260

    Art.nr: 134258
    Sex höga aktivitetstorn med sju rutschar. I övrigt finns det klätternät, klättervägg, klätterrep, koordinationspaneler, stegar, broar, brandmannastång och en liten gungrem. Se produktblad för materialspecifikation och övrig info.
    4.795.000,00 kr
  • Glomma solcellsdriven fontän

    Glomma solcellsdriven fontän

    Art.nr: 143026
    Solen är en fantastisk energikälla och med denna solcellsfontän kan man enkelt synliggöra för barnen hur solenergi fungerar. Fontänen behöver direkt solljus, men fungerar även om det är lätta moln för solen. Fontänen är enkel att använda, välj ett av de 4 munstyckena och lägg därefter ut fontänen i vattnet. Minsta vattendjup är 2,5 cm. Vattenstrålens maximala höjd är 40 cm. ø 16 cm. (Fågelbadet på bilden ingår inte.)
    498,00 kr
  • Inkluderande regnbågshjul

    Inkluderande regnbågshjul

    Art.nr: 138734-9512
    Detta snurrande hjul skapar fantastiska, sensoriska upplevelser. Dagsljuset som bryts i de regnbågsfärgade panelerna stimulerar det visuella sinnet. Hjulet sätts i rörelse genom att rotera handtagen och genom hjulets rörelse upplevs det som att man själv rör sig. Konstruktionen möjliggör för barn med olika funktionsvariationer att kunna delta i leken och socialt samspela med varandra. Om en person med rörelsehinder inte kan rotera hjulet själv räcker det med att en person vevar för att hjulet ska snurra runt. Det tillgänglighetsanpassade hjulet kan användas av alla, även personer som sitter i rullstol. Att självständigt kunna rotera hjulet med hjälp av sina egna muskler ger en skön känsla av handlingskraft. Genom rotationen tränas även axel, handleds- och armstyrkan. Färdiga betongfundament medföljer. Monteras enligt installationsmanual.
    195.390,00 kr
  • Liknande produkter

    • Urban balansbräda 100x20 H12 cm

      Urban balansbräda 100x20 H12 cm

      Flexibla balansbrädor som inspirerar till rörelse och bidrar till möjligheten att skapa en föränderlig utemiljö. Barnen kan bygga egna balansbanor och då forma miljön själva, eller samarbeta och konstruera i grupp. Tillsammans med scenmodulerna kan de bilda varierande topografi och svårighetsgrad. Levereras färdigmonterad.
      Pris från:
      899,00 kr
    • ROBINIA Balansplintar med rep

      ROBINIA Balansplintar med rep

      Art.nr: 121544-94
      Balansplintar med rep. Rep i stål, täckt med flätad polypropen. På tre av plintarna sitter det en platta av halkfritt HT-laminat. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
      18.464,00 kr
    • Urban balansbräda 100x30 H12 cm

      Urban balansbräda 100x30 H12 cm

      Flexibla balansbrädor som inspirerar till rörelse och bidrar till möjligheten att skapa en föränderlig utemiljö. Barnen kan bygga egna balansbanor och då forma miljön själva, eller samarbeta och konstruera i grupp. Tillsammans med scenmodulerna kan de bilda varierande topografi och svårighetsgrad. Levereras färdigmonterad.
      Pris från:
      999,00 kr
    • ROBINIA Trippla balansstockar

      ROBINIA Trippla balansstockar

      Art.nr: 121532
      Trippla balansstockar i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
      18.224,00 kr
    • ROBINIA Balansstock

      ROBINIA Balansstock

      Art.nr: 121530
      Balansstock i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
      7.032,00 kr
    Glömt lösenord?

    Vill du bli kund hos oss?

    Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

    Registrera mig

    Återställ lösenord

    Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.