Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Uppdatering av webbshoppen

På grund av uppdatering av webbshoppen, kan du uppleva att vissa sidor och produkter inte visas som de ska. Vi ber om överseende med detta och hänvisar till vår kundtjänst om du behöver hjälp. Telefon 0479-19900.

Möbelkatalog 2018

Möbelkatalog med inredning för skola och förskola

Reportage, inspiration, tips, produkter och smarta inredningslösningar för både skola och förskola.

Få inspiration och plocka idéer som kan anpassas efter just dina förutsättningar. Allt från en liten smart lösning till en helt ny inredning av förskolans kapprum.

Bläddra direkt i katalogerna här eller beställ kostnadsfritt ett exemplar på kundtjanst@lekolar.se

Möbler och inredning för lärmiljöer i förskolan 
Möbelkatalog förskola >>
 Möbler och inredning för lärmiljöer i skolan
Möbelkatalog skola >>

 

Snabbleverans av skolmöbler på 1 - 2 veckor!

Ibland kan man beöva leveras extra snabbt. Många av våra mest populära möbler, stolen Matte och elevbordet 12:38 t.ex. finns alltid i lager i standardfärger, redo att levereras inom bara en till två veckor.

Välkommen att kontakta din säljare  eller kundtjänst på 0479-19900 för att beställa eller få veta mer.

 

Giftfri förskola - för dig som vill jobba kemikaliesmart. 

Sedan flera år tillbaka har Lekolar en hel avdelning som arbetar dedikerat med miljö och säkerhetsfrågor. Det arbetet har lönat sig! Tusentals av våra produkter uppfyller kraven för Giftfri förskola. För att underlätta för dig som kund att skapa en kemikaliesmart skola eller förskola har vi märkt dessa produkter med en symbol. Produkterna som har symbolen uppfyller alltså inte bara EU-lagstiftning utan lever även upp till de mycket hårda krav som Upphandlingsmyndigheten ställer.

 

Produkterna som är märkta med denna symbol för Giftfri förskola uppfyller de mycket hårda krav som Upphandlingsmyndigheten ställer.

 

Kostnadsfria inredningsförslag för skola och förskola

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Här hittar du allt du behöver till både skolan och förskolan - allt från skolmöbler, elevförvaring och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Vi har också ett stort utbud produkter för programmering i både skola och förskola. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

Vår duktiga säljare hjälper dig gärna med inredningsförslag baserat på lokalerna och förutsättningarna på just din skola eller förskola.

Välkommen att kontakta oss!

 

Hitta din säljare >>

Kontakta kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se eller 0479-19900 

 

Följ oss i sociala medier!

          Lekolar Pinterest

Utvalda möbelnyheter