Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.


Ztool - ett unikt och portabelt datorbord!

Det populära laptopstället Ztool har en integrerad sits som gör det bekvämt och ergonomiskt riktigt att arbeta med laptop eller läsplatta oavsett var du sitter. Saknar du ett bord eller vill du sitta ute i gräset under bar himmel? Då är Ztool en perfekt lösning för att samtidigt bibehålla en ergonomisk hållning. Denna smidiga mobila lösning bär du dessutom med dig enkelt under armen. Ztool kan användas både av de äldre barnen i förskolan, eleverna på skolan och av lärare och pedagoger. Finns i färgerna grå, röd och grön.

 • Ztool

  Ztool

  Aktivt klassrum
  Pris från:
  335,00 kr
 • Vagn för Ztool

  Vagn för Ztool

  Art.nr: 89813
  Praktisk vagn för förvaring och transport av upp till 30 st Ztool. Mått: L75xB39xH135 cm.Förvarar och transporterar 30 Ztool.
  5.659,00 kr
På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Här hittar du allt du behöver till både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, programmering för skolan och förskolan, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola. Våra duktiga säljare hjälper dig gärna med inredningsförslag baserat på lokalerna och förutsättningarna på just din skola eller förskola. Välkommen att kontakta oss!
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.