Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Programmeringsspel

Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
Mått
 • Förskoleklass
 • Grundskola 1-3
 • Grundskola 4-6
 • Grundskola 7-9
 • Gymnasieskola
 • Specialundervisning
 • Fritidshem
 • Rensa filter
13 Produkter
 • Code & Go mouse mania

  Code & Go mouse mania

  Art.nr: 124335
  Stimulerande brädspel som lär barnen att programmera robotmusen runt på spelplattan för att plocka så många ostbitar som möjligt. Introducerar enkel kodning, logiskt tänkande och problemlösning. Innehåller vägledning på engelska. För 2-4 spelare. PVC-fri.Från 5 år.
  517,00 kr
 • Pingvinens förberedande kodningsset

  Pingvinens förberedande kodningsset

  Art.nr: 118603
  Utvecklar tidiga färdigheter inom programmering. Setet innehåller stenar föreställande pingviner med pilar i olika riktning, samt aktivitetskort. Träna sekvensering, logiskt tänkande, riktnings- och positionsspråk samt problemlösning. Både pingviner och aktivitetskort är tillverkade i slitstarka material och tål att barnen arbetar med dem utomhus. Innehåller 18 pingviner och 16 färgglada kort. Från 3 år.
  881,00 kr
 • Robotkodning

  Robotkodning

  Art.nr: 129506
  Barnen får samarbeta för att dela upp utmaningar i mindre sekvenser och lösa utmaningar gemensamt. Spelet tränar uppmärksamhet och koncentration, logiskt tänkande, problemlösning och samarbete samtidigt som en rumslig medvetenhet växer fram. Innehåller 1 spelbräde, 4 robotar, 2 rouletter, 57 spelkort och 12 pilkort. PVC-fri.
  408,00 kr
 • Quadrikodning

  Quadrikodning

  Art.nr: 113288
  Denna aktivitet gör det möjligt för barn att träna på grunderna inom programmering. Genom aktivitetskortets rutnät ska barnen skapa banor från en given punkt till en given slutpunkt. Beroende på typ (och i vissa fall antalet) bitar som ska användas kommer barnen att utmanas med olika situationer och i olika svårighetsgrad. Barnen tränar på riktning, förståelse för distans, symboler och att hitta mellan olika punkter. Flera barn kan arbeta samtidigt med något av de 24 instruktionskorten, sitt eget magnetiska bräde och 23 magnetiska spelbitar. PVC-fri. Från 4 år och uppåt.
  937,00 kr
 • Logik och kodning - Älvor

  Logik och kodning - Älvor

  Art.nr: 129404
  Med roliga aktivitetskort lär barnen sig siffror och den numeriska ordningen upp till 10. Barnen förvandlas till detektiver och får använda ledtrådar för att placera brickorna på rätt plats. Innehåll: 1 handledning för lärare, 12 aktivitetskort, 2 spel och 1 bräde av trä. PVC-fri.
  819,00 kr
 • Rolf Essentials - Pixel fun

  Rolf Essentials - Pixel fun

  Art.nr: 130518
  I Pixel fun lär sig barnen att upptäcka teckning med hjälp av pixlar. Spelet baseras på principerna för binärkod där koden tilldelar ett mönster av binära tal till varje figur. Varje siffra i rutornas uppgiftskort motsvarar antalet pixlar som skall läggas på spelbrädet för att se vilken pixelfigur som framträder. PVC-fri.
  1.566,00 kr
 • Coding Critters Magicoders Skye the Unicorn

  Coding Critters Magicoders Skye the Unicorn

  Art.nr: 136761
  22 delar. En robot som lär ut tidiga kodningsfärdigheter genom fantasifull lek. Använd kodningsstaven för att få Skye att dansa, lysa upp m.m. Skye lär små barn grundläggande kodning, rumsliga begrepp, logik etc. Kräver 5 st AAA-batterier, ingår ej. PVC-fri. Från 4 år.
  920,00 kr
 • Rolf Originals - Coding arrows

  Rolf Originals - Coding arrows

  Art.nr: 130515
  Introducerar programmering för barnen utan en dator. För att programmera en robot behöver barn lära sig att använda pilar och olika riktningar för navigering. PVC-fri.
  1.491,00 kr
 • Coding Critters Magicoders Blazer the Dragon

  Coding Critters Magicoders Blazer the Dragon

  Art.nr: 136760
  22 delar. En robot som lär ut tidiga kodningsfärdigheter genom fantasifull lek. Använd kodningsstaven för att få Blazer att dansa, lysa upp m.m. Blazer lär små barn grundläggande kodning, rumsliga begrepp, logik etc. Kräver 5 st AAA-batterier, ingår ej. PVC-fri. Från 4 år.
  920,00 kr
 • Rolf Essentials - Coding with steps

  Rolf Essentials - Coding with steps

  Art.nr: 130516
  Välj ett djur på spelbrädet och sedan vilken riktning djuret skall gå med hjälp av pilkorten. Låt sedan din motspelare lista ut kodsekvensen för att försöka hitta samma spelruta. När barn har lärt sig innebörden av pilar och riktning är Coding in steps ett naturligt steg i en introduktion till programmering i tidig ålder. PVC-fri.
  1.098,00 kr
 • Rolf Originals - Coding in pixels

  Rolf Originals - Coding in pixels

  Art.nr: 130511
  Coding in pixels lär barnen teckning i form av pixlar. Spelet baseras på principerna för binärkod där koden tilldelar ett mönster av binära tal till varje figur. Varje siffra i rutornas uppgiftskort motsvarar antalet pixlar som skall läggas på spelbrädet för att se vilken pixelfigur som framträder. PVC-fri.
  3.186,00 kr
 • littleBits Educator starter kit

  littleBits Educator starter kit

  Art.nr: 121912
  littleBits Code kit introducerar enklare programmering genom spel och uppfinningar. Elektroniska byggblock programmeras med grafisk blockprogrammering. Man behöver inga direkta förkunskaper för att komma igång: eleverna får enkla steg-för-steg-instruktioner i littleBits app. Fler än 100 ämnesöverskridande övningar och lektionstips ingår, och ännu mer finns på webben. Alla littleBits är färgkodade, magnetiska och återanvändbara. Innehåller: 5 elektroniska byggblock, USB-adapter och USB-kabel, uppladdningsbart batteri, USB-dongel, fäste till servomotor, magnetiska fästen med kardborre, kardborreband, mekanisk arm och monteringsplatta.
  1.356,00 kr
 • Rolf Essentials - Coding with dots

  Rolf Essentials - Coding with dots

  Art.nr: 130517
  Coding with dots är en påbyggnad till spelen Coding in arrows och Coding in steps. Här lär man sig att förvandla en längre kodsekvens till en kortare med hjälp av prickar. I stället för att lägga ut antalet pilkort används prickar med rätt antal för att visa hur många steg i en viss riktning sekvensen skall ske. PVC-fri.
  1.214,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.