Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education
LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education
Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
Årskurs
 • Förskoleklass
 • Grundskola 1-3
 • Grundskola 4-6
 • Grundskola 7-9
 • Gymnasieskola
 • Specialundervisning
 • Fritidshem
 • Rensa filter
37 Produkter
 • LEGO® Fantasiklosslåda stor

  LEGO® Fantasiklosslåda stor

  Art.nr: 122499
  790 delar. En stor låda med många olika delar i regnbågens färger. Material: ABS. PVC-fri.
  895,00 kr
 • LEGO® Classic Byggsats

  LEGO® Classic Byggsats

  Art.nr: 137739
  1100 delar. Nostalgiskt set som hyllar 90 år av LEGO-bygge. Innehåller 15 minibyggen plus extra klossar för fritt byggande. Vart och ett av de 15 minibyggena har en bildguide med steg-för-steg-instruktioner. Material: ABS. PVC-fri. Från 5 år.
  815,00 kr
 • LEGO® Friends Hus på huvudgatan

  LEGO® Friends Hus på huvudgatan

  Art.nr: 137749
  1682 delar. Bygg 3 byggnader som kan sättas ihop till ett kvarter med lägenheter, frisörsalong, internationell mataffär och bokkafé. Innehåller 8 karaktärer, 4 djurfigurer och en flyttbil. Massor av tillbehör ingår, som vattenkanna, kaffemaskin, matvaror till affären, ätpinnar, sushi, hårfön och peruker. Material: ABS. PVC-fri. Från 8 år.
  2.712,00 kr
 • LEGO® Grön byggplatta

  LEGO® Grön byggplatta

  Art.nr: 117461
  En grön byggplatta som passar både legoklossar och duploklossar. Passar bra till "LEGO-väggar". 25x25 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  153,00 kr
 • LEGO® Minecraft Lamabyn

  LEGO® Minecraft Lamabyn

  Art.nr: 137737
  1252 delar. Innehåller en klassisk samling Minecraftkaraktärer. Den stora laman kan öppnas så att man kan utforska och anpassa de fullt möblerade rummen inuti. Utanför finns det djur att ta hand om och 6 anpassningsbara moduler som kan placeras var som helst runt laman. Material: ABS. PVC-fri. Från 9 år.
  2.330,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Siffertåg - Lär dig räkna

  LEGO® DUPLO® Siffertåg - Lär dig räkna

  Art.nr: 133290
  23 delar. Små barn kan sätta dit och ta bort sifferklossarna, rada upp dem i rätt ordning och stapla dem för att skapa en siffervägg. En affisch som kan användas som lekmatta gör det roligare att bygga. Siffertåget har rörliga hjul, öppningsbart tak och glada figurer. Material: ABS. PVC-fri. Från 18 månader.
  365,00 kr
 • LEGO® City Police Polisstation

  LEGO® City Police Polisstation

  Art.nr: 137744
  668 delar. En polisstation i 3 våningar med massor av detaljer som ett häkte, en rastgård och ett hundträningsområde. Det ingår även 5 minifigurer, en polisbil, en helikopter och skurkarnas specialanpassade sopbil, plus en vägplatta för koppling med andra set. Detta byggset innehåller en tryckt bygguide med steg-för-steg-instruktioner samt interaktiva, digitala bygginstruktioner i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Med den interaktiva guiden kan barn visualisera varje modell från alla vinklar medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 6 år.
  1.087,00 kr
 • LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemligheternas kammare

  LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemligheternas kammare

  Art.nr: 133273
  1 176 delar. Ett stort modulset med 10 minifigurer: Harry Potter, Ginny Weasley, Tom Riddle, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Gyllenroy Lockman, Albus Dumbledore, professor Sinistra och Nästan Huvudlöse Nick (lyser i mörkret). Den rörliga basilisken har öppningsbar mun, huvud med 2 roterande leder och svans med flyttbara delar. Material: ABS. PVC-fri. Från 9 år.
  2.835,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Nöjespark

  LEGO® DUPLO® Nöjespark

  Art.nr: 133294
  95 delar. En blandning av åkattraktioner, handstyrda funktioner och familjeskoj. Från små rutschkanor till ett fantastiskt pariserhjul, tåg och en färgglad karusell, från varmkorvar till ”regnbågslampor” som ändrar färg – detta lekset är fullspäckat med aktiviteter som underhåller alla. Material: ABS. PVC-fri. Från 2 år.
  2.207,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Parkeringshus och biltvätt

  LEGO® DUPLO® Parkeringshus och biltvätt

  Art.nr: 133284
  112 delar. Ett lekset fullt av roliga aktiviteter för bilgalna barn. Innehåller biltvätt, laddningsstation, ramp, parkeringsplatser, biljettautomat, vägbom, handbiltvätt, 3 fordon – inklusive en mekanisk knuffa-och-kör-bil och en husbil med plats för 3 figurer och utrustning på taket – plus tillbehör och karaktärer som inspirerar till oändliga fantasilekar. Material: ABS. PVC-fri. Från 2 år.
  1.915,00 kr
 • LEGO® My City Sjukhus

  LEGO® My City Sjukhus

  Art.nr: 137754
  816 delar. Bygg ett receptionsområde med lekrum, en förlossningsavdelning, WC och ett magnetröntgenrum. Innehåller dessutom 4 minifigurer med tillbehör som gips, spruta och rullstol, en ambulans och en räddningshelikopter. Leksaksambulansen har plats för den medföljande båren och patienter kan läggas i magnetröntgenapparaten. I gratisappen LEGO® Bygginstruktioner kan man visualisera varje modell från alla vinklar medan man bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  1.768,00 kr
 • LEGO® Friends Teaterskola

  LEGO® Friends Teaterskola

  Art.nr: 137750
  1154 delar. Öppna teaterridån i tyg för att avslöja 2 kulisser – ett medeltida slott och ett nattligt stadslandskap. Vänd på teatern för att se scenljusen och en loge där karaktärerna blir sminkade, precis som på en riktig teater. Det finns även leksaksrekvisita så att barn kan skapa sina egna dramatiska scener. Den digitala, interaktiva guiden låter barn visualisera modellen medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 8 år.
  1.768,00 kr
 • LEGO® Klossar och funktioner

  LEGO® Klossar och funktioner

  Art.nr: 137741
  500 delar. Men hjälp av steg-för-steg-guider med bilder kan barnen bygga 7 färgstarka modeller med rörliga delar, allt från en ballerina som gör piruetter till en helikopter med snurrande rotorer. Dessutom finns extra klossar för att bygga egna skapelser. Material: ABS. PVC-fri. Från 5 år.
  539,00 kr
 • LEGO® City Fire Brandkår

  LEGO® City Fire Brandkår

  Art.nr: 137743
  766 delar. Innehåller bland annat brandbil med släp som skjuter vatten, en brandmotorcykel och brandchefens pickup. En tryckt bygguide och interaktiva, digitala bygginstruktioner i gratisappen LEGO Bygginstruktioner medföljer. I appen kan barnen visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  1.672,00 kr
 • LEGO® City Godståg

  LEGO® City Godståg

  Art.nr: 122521
  1 226 delar. Bygg upp en tågstation och upplev allt som händer där. Innehåller ett motoriserat lok med Bluetooth-fjärrkontroll med 10 hastigheter, en timmervagn, en kranvagn, en containervagn, ett kontrollcenter, räls och järnvägsväxel, en värdetransportbil och en gaffeltruck. Material: ABS. PVC-fri.
  3.666,00 kr
 • LEGO® Creator Piratskepp

  LEGO® Creator Piratskepp

  Art.nr: 122513
  1 264 delar. I detta set finns möjlighet att bygga tre modeller: ett klassiskt piratskepp, piraternas rustika värdshus eller den mystiska Dödskalleön. Bygg och bygg om för att hålla lekarna igång. Material: ABS. PVC-fri.
  2.023,00 kr
 • LEGO® Blå byggplatta

  LEGO® Blå byggplatta

  Art.nr: 122519
  En blå byggplatta som passar både lego- och duploklossar. Passar utmärkt till vatten! 25x25 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  147,00 kr
 • LEGO® Minecraft™ Den övergivna gruvan

  LEGO® Minecraft™ Den övergivna gruvan

  Art.nr: 133268
  248 delar. Ge liv åt ett klassiskt Minecraftäventyr i den verkliga världen när ni gräver i gruvan, bygger och utforskar medan ni attackeras av fientliga varelser. Detta ger fantasifull lek i timmar. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  370,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Brandbil

  LEGO® DUPLO® Brandbil

  Art.nr: 137747
  21 delar. Detta lekset innehåller bland annat en brandman och en brandbil med flera funktioner, t.ex. blinkande ljus och siren (batterier ingår). En rolig bildberättelse baserad på leksetet ingår och är ett enkelt sätt att introducera barn till kreativt byggande och fantasifull lek. Material: ABS. PVC-fri. Från 2 år.
  475,00 kr
 • LEGO® Vit byggplatta

  LEGO® Vit byggplatta

  Art.nr: 122520
  En vit byggplatta som passar både lego- och duploklossar. Passar utmärkt till snö och is! 25x25 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  147,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.