Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

När Lekolar fick i uppdrag att inreda de ljusa och luftiga lokalerna på Förslövs skola var skolans vision att skapa lärmiljöer som maximerar lärandet. Inredningen bjuder in till planerad rörelse och gör det möjligt för eleverna att ta aktiva pauser, så kallade brain brakes, under skoldagen.

Inredningen i basrummen kan varieras och användas för såväl multimodalt och som mer traditionellt lärande. 

Elevmöbler som används återkommande i inredningen är elevstol Karoline, pall Multi, elevbord 12:38 och soffa Snake.

Både färgsättningen och inredningen harmonierar med arkitektens grundtanke där väggar och golv går i ljusa grå toner, svarta dörrar och fönsterdetaljer samt ljusa ljudabsorberande trädetaljer.

Shelter arbetsplats är ett perfekt alternativ för elever som vill sitta lite avskilt och kunna fokusera - antingen enskilt eller i grupp. Med Shelter arbetsplats är det enkelt att skapa ett rum i rummet och skapa inkludering och avskildhet på samma gång.

Skolans ateljéer har inretts för att klara våta arbeten såsom målning eller bakning. Elevborden i ateljéerna har två ben med hjul vilket gör det enkelt att kunna flytta och anpassa miljön efter vilken typ av pedagogiskt arbete som ska utföras.

Bordet Klöver är det perfekta bordet för dynamiska grupparbeten. Det är enkelt att höja och sänka tack vare gaspatron och fungerar utmärkt att kombinera med pall Multi.

Skolans välkomnande entrétorg vävs in i ateljéytan och här har man fler platser för samarbete, reflektion eller för genomgångar vid projektorn med sittplatser på matta eller i gradäng.

I specialssalarna har vi lagt fokus på att dämpa stimuli och möblerat så att eleverna ska kunna skärma av sig och sitta enskilt och ljuddämpat. För att dela av rummet har vi valt en modulsoffa Snake med hög rygg, så man kan skapa olika rumsligheter beroende på den grupp av elever man har just då.

Ljuddämpande skärmväggar och bordsskärmar skapar avskildhet och "rum i rummet". Perfekt för elever som behöver lugn och ro.

NO-sal med bra arbetsutrymme tack vare elevbord 12:38 och elevstol Matte.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.