Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

UPPEHÅLLSRUM

I uppehållsrummen finns trevligt inredda studiemiljöer för enskilt arbete eller arbete i grupp. De stora konstträden skapar en varm och trivsam stämning och ger en känsla av att naturen flyttat in, vilken var ett av skolans önskemål under planeringsarbetet.

KLASSRUM

I klassrummen består inredningen av skolmöbler som är enkla att anpassa efter olika arbetssätt och lärsituationer. Elevborden går till exempel att möblera i olika former och konstellationer och de är dessutom fällbara för att snabbt och enkelt kunna fällas ihop och rullas undan för att frigöra arbetsyta när det behövs.

MATSAL

Skolmatsalen är inredd för att skapa en mötesplats för medarbetare och elever. Det finns ingen särskild personaldel, utan alla äter tillsammans. När lunchen är slut och undandukad används lokalen som arbetsyta och fikarum.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.