Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education
LEGO®

LEGO®

LEGO ger barnet i förskolan och skolan en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern. LEGO ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt! Lego Education
Årskurs
Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
55 Produkter
 • LEGO® Fantasiklosslåda stor

  LEGO® Fantasiklosslåda stor

  Art.nr: 122499
  790 delar. En stor låda med många olika delar i regnbågens färger. Material: ABS. PVC-fri.
  998,00 kr
 • LEGO® Kreativa fordon

  LEGO® Kreativa fordon

  Art.nr: 144978
  900 delar. Ett färgglatt bilbyggset med en blandning av klossar och delar för oändligt ombyggbara fordon: en polisbil, en glassbil, en fyrhjuling, en frontlastare, en lastbil, en kombi, ett terrängfordon och en limousin. Inspiration ingår med 10 fantasifulla idéer för att kickstarta roliga och fria bygglekar. Instruktioner finns även i appen LEGO Builder, där barn kan zooma in, rotera modeller och följa sina framsteg. Material: ABS. PVC-fri. Från 5 år.
  1.050,00 kr
 • LEGO® Grön byggplatta

  LEGO® Grön byggplatta

  Art.nr: 117461
  En grön byggplatta som passar både legoklossar och duploklossar. Passar bra till "LEGO-väggar". 25x25 cm. Material: ABS. PVC-fri.
  171,00 kr
 • LEGO® Friends Hundräddningscenter

  LEGO® Friends Hundräddningscenter

  Art.nr: 144972
  617 delar. En actionfylld djurräddningsleksak för barn som älskar att ta hand om djur. Hjälp karaktärerna att bada, borsta och mata hundarna. Dessutom finns massor av platser för lek, som ett träningsområde och en rutschkana. Med 3 minidockor och 3 hundfigurer och massor av husdjurstillbehör. Upptäck bygginstruktioner i appen LEGO® Builder, där kan barnen zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg, och spara set medan de utvecklar nya färdigheter. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  1.099,00 kr
 • LEGO® Classic Kreativ festlåda

  LEGO® Classic Kreativ festlåda

  Art.nr: 144958
  900 delar. Byggklossar i alla regnbågens färger uppdelade i 6 påsar, var och en med delar och instruktioner till 2 lättbyggda modeller: en nallebjörn, en clown, en enhörning, en piñata, en regnbåge, en tårta, popcorn, ballonger och små presenter. Bjuder in till gemensamt skapande för flera barn samtidigt. En digital version av setets bygginstruktioner finns även i gratisappen LEGO Builder. Material: ABS. PVC-fri. Från 5 år.
  945,00 kr
 • LEGO® City Police Polisstation

  LEGO® City Police Polisstation

  Art.nr: 137744
  668 delar. En polisstation i 3 våningar med massor av detaljer som ett häkte, en rastgård och ett hundträningsområde. Det ingår även 5 minifigurer, en polisbil, en helikopter och skurkarnas specialanpassade sopbil, plus en vägplatta för koppling med andra set. Detta byggset innehåller en tryckt bygguide med steg-för-steg-instruktioner samt interaktiva, digitala bygginstruktioner i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Med den interaktiva guiden kan barn visualisera varje modell från alla vinklar medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 6 år.
  1.212,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Siffertåg - Lär dig räkna

  LEGO® DUPLO® Siffertåg - Lär dig räkna

  Art.nr: 133290
  23 delar. Små barn kan sätta dit och ta bort sifferklossarna, rada upp dem i rätt ordning och stapla dem för att skapa en siffervägg. En affisch som kan användas som lekmatta gör det roligare att bygga. Siffertåget har rörliga hjul, öppningsbart tak och glada figurer. Material: ABS. PVC-fri. Från 18 månader.
  407,00 kr
 • LEGO® Kreativa hus

  LEGO® Kreativa hus

  Art.nr: 144984
  850 delar. Bygg 6 färgglada hus med olika utformning, höjd och form. Lägg till klossar för att göra husen högre och byt dörrar, fönster, tak, trädgårdar och mer för att ändra husens design. Kolla in de 8 medföljande byggidéerna eller ladda ner gratisappen LEGO Builder för ännu fler möjligheter. Material: ABS. PVC-fri. Från 4 år.
  1.050,00 kr
 • LEGO® Disney Princess Det ultimata äventyrsslottet

  LEGO® Disney Princess Det ultimata äventyrsslottet

  Art.nr: 137751
  698 delar. Lek med det fina slottet i 4 våningar, öppna upp och kolla in Disneyprinsessorna Ariels, Vaianas, Rapunzels, Snövits och Tianas sovrum. Låt figurerna leka på lekplatsen på taket och äta en bit tårta. När du är klar kan du stänga och låsa slottet till nästa gång. Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan byggare visualisera sin modell medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 6 år.
  2.012,00 kr
 • LEGO® DUPLO® 3in1 Familjehus

  LEGO® DUPLO® 3in1 Familjehus

  Art.nr: 144976
  218 delar. Iscensätt läggningsrutiner som tandborstning och sagostund. Bädda ner ett par av de fem figurerna i leksaksvåningssängen och skapa en mysig stämning med hjälp av ljusklossen i stjärnlampan (3 x LR44-batterier ingår). Barnen kan även lära sig om hälsosam mat i köket eller i trädgården. Inne i garaget finns en byggbar elektrisk leksaksbil som ”laddas” med solpaneler och har en rolig knuffa-och-kör-funktion. Huset kan byggas på 3 sätt för att variera lekstunderna: bygg ett stort hem med 3 våningar, en hög leksaksbyggnad eller 2 mindre bostäder med en trädgård. I gratisappen LEGO® Builder finns en digital version av setets tryckta bygginstruktioner. Utvecklar barnens sociala färdigheter samt finmotorik. Material: ABS. PVC-fri. Från 3 år.
  2.699,00 kr
 • LEGO® DUPLO® 3in1 Trädkoja

  LEGO® DUPLO® 3in1 Trädkoja

  Art.nr: 144975
  126 delar. Bygg och bygg om igen för att ha kul med 3 olika scener: en vacker trädgård, ett lekområde uppe i träden med 3 våningar och en rutschkana samt en mysig trädkoja. Setet innehåller en rad olika leksakskaraktärer och tillbehör, som en mormor, 4 barn, en fågel, en katt och en ekorre, picknickdelar, ett paraply, en skateboard och en hjälm, plus en skottkärra och en pumpa. Främjar barnens sociala, motoriska och kreativa färdigheter. I gratisappen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktioner. Material: ABS. PVC-fri. Från 3 år.
  1.735,00 kr
 • LEGO® Minecraft® Skaparlådan 4.0

  LEGO® Minecraft® Skaparlådan 4.0

  Art.nr: 144962
  605 delar/fp. Här kan barnen uppleva det populära spelet på ett nytt sätt. Ett mångsidigt lekset som erbjuder två olika scenarier att bygga: tornen vid floden eller kattstugan. Med en mängd Minecraftdetaljer och -funktioner. Ladda ner gratisappen LEGO® Builder för digitala verktyg för att zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på framsteg. Material: ABS. PVC-fri. Från 8 år.
  1.533,00 kr
 • LEGO® Creator Piratskepp

  LEGO® Creator Piratskepp

  Art.nr: 122513
  1 264 delar. I detta set finns möjlighet att bygga tre modeller: ett klassiskt piratskepp, piraternas rustika värdshus eller den mystiska Dödskalleön. Bygg och bygg om för att hålla lekarna igång. Material: ABS. PVC-fri.
  2.255,00 kr
 • LEGO® Classic Massor av klossar

  LEGO® Classic Massor av klossar

  Art.nr: 144959
  1 000 delar. Från snabba byggen till mer utmanande projekt – detta set lägger fokus på fria lekar med ett helt spektrum av färg och kreativitet. Setet innehåller en tidning med massor av bygginstruktioner och förslag om man inte vill komma på egna modeller. Material: ABS. PVC-fri. Från 5 år.
  1.185,00 kr
 • LEGO® Minecraft™ Den övergivna gruvan

  LEGO® Minecraft™ Den övergivna gruvan

  Art.nr: 133268
  248 delar. Ge liv åt ett klassiskt Minecraftäventyr i den verkliga världen när ni gräver i gruvan, bygger och utforskar medan ni attackeras av fientliga varelser. Detta ger fantasifull lek i timmar. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  412,00 kr
 • LEGO® DUPLO® Lastbil och grävmaskin

  LEGO® DUPLO® Lastbil och grävmaskin

  Art.nr: 137748
  20 delar. Med 2 byggarbetarfigurer, en lastbil med tippfunktion och en grävmaskin med roterande skopa har små barn allt de behöver för att få byggarbetet klart! Barn utvecklar sina finmotoriska färdigheter när de styr och manövrerar fordonen och utför olika uppgifter på byggarbetsplatsen. Material: ABS. PVC-fri. Från 2 år.
  358,00 kr
 • LEGO® Minecraft® Skelettgrottan

  LEGO® Minecraft® Skelettgrottan

  Art.nr: 144966
  364 delar. Denna actionspäckade leksak för Minecraftspelare består av en droppstensgrotta med stalagmiter och stalaktiter, buskar, klätterväxter, vatten, lera och facklor, och en skelettens fängelsehåla. Med handgripliga funktioner som stenar som kraschar ner på fientliga mobs när du trycker på en stalagmit och en roterande vägg som avslöjar ett tredje skelett. Material: ABS. PVC-fri. Från 8 år.
  564,00 kr
 • LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemligheternas kammare

  LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemligheternas kammare

  Art.nr: 133273
  1 176 delar. Ett stort modulset med 10 minifigurer: Harry Potter, Ginny Weasley, Tom Riddle, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Gyllenroy Lockman, Albus Dumbledore, professor Sinistra och Nästan Huvudlöse Nick (lyser i mörkret). Den rörliga basilisken har öppningsbar mun, huvud med 2 roterande leder och svans med flyttbara delar. Material: ABS. PVC-fri. Från 9 år.
  3.160,00 kr
 • LEGO® City Byggfordon och kran med rivningskula

  LEGO® City Byggfordon och kran med rivningskula

  Art.nr: 144954
  235 delar. Innehåller 3 byggfordon, ett övergivet hus med rivningsfunktion, 3 arbetarminifigurer och roliga tillbehör för fantasifull lek. Bildinstruktioner finns i gratisappen LEGO Builder som också låter barnen zooma in, rotera och visualisera modellerna från alla vinklar medan de bygger. Material: ABS. PVC-fri. Från 4 år.
  1.035,00 kr
 • LEGO® Friends Autumns hus

  LEGO® Friends Autumns hus

  Art.nr: 144971
  853 delar. Ett detaljerat hus fyllt med roliga aktiviteter. Innehåller 4 minifigurer och massor av tillbehör, till exempel ett teleskop, anteckningsbok och kikare, bakningsingredienser, pumpor, äpplen, muggar och mat till vallhunden Daisy. Huset är 23 cm högt, 30 cm brett och 9 cm djupt. Material: ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  1.426,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.