Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Om du upplever att vår webbshop är långsam är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst@lekolar.se eller 0479-199 00 så hjälper vi dig gärna.

COLOR ME HAPPY

Välkommen in i Lekolars färgstarka värld. Med vår nya färgpalett skapas fler kreativa möjligheter och idéer till inredningen och lärmiljöerna i förskolan och skolan. Att arbeta med färg kan göras på en mängd olika sätt - på benstativ, bordsskivor och förvaringssytem som sedan matchas upp med lekmaterial i samma kulörer.

Det går att leka runt med färg på en mängd olika sätt som kan skapa både stämningar, inspirera, betona funktion, identifikation, orientering och förstärka pedagogiska inlärningssituationer.

SÄG HEJ TILL VÅR FÄRGKARTA

Med färger som harmoniserar med varandra är möjligheterna att skapa den perfekta inredningen och lärmiljön i skolan och förskolan nästan oändlig. En inbjudande och genomtänkt uppbyggd miljö som talar till våra sinnen kan vara både inspirerande och en hjälp för att nå de pedagogiska målen.

Inom vår färgkarta samsas våra premiumfärger och standardfärger. De kan appliceras på Lekolars egna möbler, på allt från stativ till sitsar och luckor. Exempelvis på våra populära elevstolar Matte och Karoline, elevbord 12:38 och bord Arcus samt lekmöbler Fixa Play och förvaringssystem Fixa Storage.

Klicka här för att komma till våra möbelserier.  

 

VÅRA FÄRGPALETTER

Lär känna Grow, Breeze, Bloom, Energize, Harvest och Foundation.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.