Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Faktaböcker

Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
Mått
  • Förskola
  • Förskoleklass
  • Grundskola 1-3
  • Grundskola 4-6
  • Grundskola 7-9
  • Gymnasieskola
  • Rensa filter
62 Produkter
  • Bobbos Temalåda - Motorik och kroppen

    Bobbos Temalåda - Motorik och kroppen

    Art.nr: 123359
    Babblarnas temalådor är inspirerande paket för språklek på ett specifikt tema förankrat i förskolans läroplan. I Bobbos språklåda är temat motorik och kroppen. Materialet ger begrepp för kroppsdelar, vad man kan göra med kroppen samt leker med rösten. Lådan innehåller en stor kartongbok ”Fingerresan”, en Språkleksbok med härliga uppslag för språkutvecklande aktiviteter, en sång med tillhörande sånglek, ett lottospel, Bobbo som handdocka och ett formpussel med Babblarna som tjocka pusselbitar. Materialet levereras med en lättläst och tydlig handledning.
    2.283,00 kr
  • Daddas Temalåda - Närmiljö och natur

    Daddas Temalåda - Närmiljö och natur

    Art.nr: 123358
    Babblarnas temalådor är inspirerande paket för språklek på ett specifikt tema förankrat i förskolans läroplan. I Daddas språklåda är temat närmiljö och natur. Fokus ligger på att barnen ska få lära sig ord, leka med ljud och sortera i kategorier. Lådan innehåller en stor kartongbok ”Dadda hälsar på”, en Språkleksbok med härliga uppslag för språkutvecklande aktiviteter, en sång med tillhörande sånglek, ett lottospel, Dadda som handdocka och Babblarna fingerdockor med bilen Tut. Materialet levereras med en lättläst och tydlig handledning.
    2.307,00 kr
  • Hur låter bokstaven? Bok med ljud

    Hur låter bokstaven? Bok med ljud

    Art.nr: 140382
    Att lära sig bokstavsljuden är grunden i att lära sig läsa. Sen kopplas bokstav ihop med språkljud och slutligen får vi ihop det till ord. I den här fiffiga ABC-boken får man höra hur bokstavsljuden låter när man trycker på knappen till varje bokstav. Genom att hänga med och titta på bilderna får man samtidigt se hur ljuden kan se ut. Då blir det lättare att komma ihåg dem. Och vips är man ett steg närmare att kunna läsa! PVC-fri. Från 3 år.
    429,00 kr
  • Tal- och språkträning i Babblarnas värld

    Tal- och språkträning i Babblarnas värld

    Art.nr: 129608
    86 sidor. Boken ”Tal- & språkträning i Babblarnas värld” fungerar både som handledning och inspiration. Du väljer själv om du vill jobba strukturerat och systematiskt eller om du vill använda enstaka material i språkstimulerande syfte. Boken är lättöverskådlig och full av fina fotografier. Den innehåller både praktiska övningar och en teoridel. Boken är skriven av Iréne Johansson, grundare av Karlstadmodellen och språkträningen riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Ringbunden. PVC-fri.
    562,00 kr
  • Teknikgrytan

    Teknikgrytan

    Art.nr: 113351
    50 % rabatt avdragen, ej ytterligare rabatter.
    156,00 kr
  • Första insektsboken

    Första insektsboken

    Art.nr: 56193
    Fjärde och sista boken i serien av Lars Klinting. Boken beskriver cirka 100 av våra vanligaste insekter, som finns i större delen av landet. Inbunden. 55 sidor.
    321,00 kr
  • Russinhissen

    Russinhissen

    Art.nr: 113350
    50 % rabatt avdragen, ej ytterligare rabatter.
    156,00 kr
  • Soltrappan

    Soltrappan

    Art.nr: 113352
    50 % rabatt avdragen, ej ytterligare rabatter.
    158,00 kr
  • Rymdstenen

    Rymdstenen

    Art.nr: 113353
    50 % rabatt avdragen, ej ytterligare rabatter.
    196,00 kr
  • Första djurboken

    Första djurboken

    Art.nr: 56191
    I denna bok, i samma serie som Första Trädboken, får man reda på mycket om våra vanligaste däggdjur, groddjur och kräldjur. Inbunden. 55 sidor.
    321,00 kr
  • Utbyggd grammatik, två böcker

    Utbyggd grammatik, två böcker

    Art.nr: 137556
    Utbyggd grammatik är den fjärde boken i Iréne Johanssons serie om språkträning enligt Karlstadsmodellen. Boken är tillägnad alla dem, barn och vuxna, som av olika anledningar behöver anstränga sig lite extra för att bli goda språkbrukare. Förslagen till övningar är i första hand tänkta för personer som i sitt spontana språkbruk uttrycker sig i enkla satser som omfattar tre till fyra ord. Språkträningen är lekfull och de praktiska övningarna är enkla att följa. Består av en teoribok, en arbetsbok och en cd med material.
    553,00 kr
  • Första fågelboken

    Första fågelboken

    Art.nr: 56192
    Den tredje boken i Lars Klintings serie. Här får du många roliga fakta om fåglar. Inbunden. 55 sidor.
    318,00 kr
  • Första trädboken

    Första trädboken

    Art.nr: 56190
    En faktabok om våra vanligaste vildväxande träd. Alla träd som beskrivs här är sådana som man kan se både i staden och på landet. Lars Klinting har skrivit texten och målat de detaljrika bilderna. Inbunden. 55 sidor.
    321,00 kr
  • Lek med Bee-Bot och Blue-Bot

    Lek med Bee-Bot och Blue-Bot

    Art.nr: 113358
    Vad är egentligen en bugg? Med stor lekfullhet ger vi oss in i en värld med problemlösning, matematik och logiskt tänkande. Boken baseras på programmeringsövningar med de välkända robotarna Bee-Bot och Blue-Bot. Varje övning har hänvisningar direkt till Lpfö18 och Lgr11 rev. 2017. Varje pedagogs arbete är unikt och så är också sammansättningen av barngrupper. Därför är undersökningarna i denna bok inte åldersindelade utan kan användas av pedagoger som arbetar med barn från förskolan och uppåt. Häftad 25x20 cm, 34 sidor.
    42,00 kr
  • Känn igen 25 fjärilar

    Känn igen 25 fjärilar

    Art.nr: 50063
    32 sidor. Fjärilar och flygfän. Korta faktatexter och tydliga bilder.
    364,00 kr
  • Känn igen 25 myror

    Känn igen 25 myror

    Art.nr: 50068
    27 sidor. Myror och andra småkryp. Korta faktatexter och tydliga bilder.
    321,00 kr
  • Känn igen 25 blommor

    Känn igen 25 blommor

    Art.nr: 56270
    Lär dig känna igen 25 blommor. Boken beskriver blommorna som växer längs stigen, i skogskanten och ute på ängen. Med tydliga bilder och korta texter berättar och tipsar författaren på ett mycket personligt sätt om de mest representativa arterna. Inbunden. 28 sidor.
    329,00 kr
  • Naturens byggstenar: Växter och djur, 8 böcker

    Naturens byggstenar: Växter och djur, 8 böcker

    Art.nr: 113355
    Naturens byggstenar är en bokserie med tydliga illustrationer i serieform. De färgglada bilderna och enkla texterna gör det lätt för föräldrar, pedagoger och andra vuxna att förklara svåra begrepp och naturvetenskapliga fakta för barn. Det humoristiska språket stimulerar läslusten och gör varje sida till en spännande resa bland människans, djurens och växternas livsbetingelser. Författare: Joseph Midthun och Samuel Hiti. Häftad 21x26 cm. 32 sidor, från 6 år.
    843,00 kr
  • Känn igen 25 fiskar

    Känn igen 25 fiskar

    Art.nr: 56269
    Denna bok berättar om några av de vanligaste fiskarna i våra sjöar, åar och det stora havet. Från små spiggar och sillar till torskar och gammelgäddan själv. I korta faktatexter berättar författaren om stort och smått som kan vara roligt att veta. Inbunden. 28 sidor.
    329,00 kr
  • Känn igen 25 sniglar

    Känn igen 25 sniglar

    Art.nr: 50064
    32 sidor. Sniglar, kryp och kräldjur. Korta faktatexter och tydliga bilder.
    321,00 kr
  • Glömt lösenord?

    Vill du bli kund hos oss?

    Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

    Registrera mig

    Återställ lösenord

    Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.