Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Vårpyssel_banner_1200x500.jpg

Vårpyssel för förskola, skola och fritids

Behöver du inspiration inför vårens vårpyssel? Här har vi samlat enkla pyssel, handarbeten och hantverk för både småbarn och lite större barn i förskola, skola och fritids. Inspirerande DIY, pyssel, pedagogiska tips och aktiviteter med enkla instruktioner.

Bläddra gärna i den nya vårfoldern nedan där vi vill inspirera till att flytta ut undervisningen i förskolan och skolan. Foldern hjälper dig att planera utomhuspedagogiken och använda utemiljön på bästa sätt. Bläddra i foldern HÄR eller beställ kostnadsfritt ett exemplar av vår kundtjänst på 0479-199 00 eller kundtjanst@lekolar.se.

Vårmagasin med utepedagogik och vårpyssel för skola och förskola 2023

Olika sätt att pyssla

Att påskpyssla kan vara ett sätt att pyssla in våren, dvs. att pyssla inför en högtid. Många gånger är det en högtid som uppmuntrar till pyssel. Men man kan likväl pyssla baserat på årstid, tema eller produkt. Varför inte pyssla utifrån årstiden vår eller på temat djur? Du kan också skapa pyssel utifrån en viss specifik produkt som pärlor och pärlplattor.

Här nedanför kan du ta del av ett urval av våra olika vårpysseltips som garanterat ger härlig vårfeeling. Välj bland allt från naturinsekter och pappersblommor till naturaskar, färgglada sniglar och odling i äggkartong.

Vårpyssel naturaskar
Vårpyssel odla i äggkartong
Vårpyssel naturinsekter

Fler tips på vårpyssel och våraktiviteter

Behöver du mer pysselinspiration, pedagogiska tips och roliga aktiviteter till förskolan, skolan och fritids? Klicka här för att se alla våra tips.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.