Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

FILTER

7 Produkter
 • Trotsig vägglampa

  Trotsig vägglampa

  Trotsig är en karismatisk vägglampa i en minimalistisk och rå design. Tack vare flexarmen är Trotsig en perfekt läslampa. Mått: H35, ø 10,2 cm. Sockel GU10. Metall. Sladd 1,8+0,25 m. Svart flexslang.
  Pris från:
  1.015,00 kr
 • Cato vägglampa dubbel

  Cato vägglampa dubbel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalitet. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i de nordiska miljöerna. Mått: H9,5xB32xD15,4 cm. Sockel GU4/MR11. Metall. Sladd 3 m.
  Pris från:
  2.219,00 kr
 • Cato vägglampa enkel

  Cato vägglampa enkel

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalitet. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i de nordiska miljöerna. Mått: H14,9xB4,5xD15,4 cm. Sockel GU4/MR11. Metall. Sladd 3 m.
  Pris från:
  1.117,00 kr
 • Relief vägglampa

  Relief vägglampa

  Herstal Relief vägglampa ger ett omgivande ljus och är ett fint exempel på modern dansk design. Den kommer utan svårighet att smälta in i vilken miljö som helst och ge en känsla av något nytt med sina vackra detaljer. Mått: H25xB10xD29 cm. Sockel GU10. Metall. Sladd 3,5 m.
  Pris från:
  1.581,00 kr
 • Tyson vägglampa USB

  Tyson vägglampa USB

  Tyson är en stilfull väggarmatur med riktbar spotlight och inbyggd USB-uttag i armaturen. Armaturen är dimbar med en dimtone. Ljuskälla: LED Ra/CRI90. Perfekt för läshörnan eller bredvid sängen. USB-uttaget är kompatibelt för surfplatta och telefon med 2,1 A-laddare. Mått: H19xB6,5xD16 cm. Sockel GU10. Metall. Sladd 3 m.
  Pris från:
  2.193,00 kr
 • Cato vägglampa dubbel med hylla

  Cato vägglampa dubbel med hylla

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalitet. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i de nordiska miljöerna. Hyllan är ett tillbehör som ger intrycket av kombinerad vägglampa med hylla. Designen utgör en stilren och minimalistisk armatur i vår uppskattade Cato-familj. Mått: H11,7xB32xD15,4 cm. Sockel GU4/MR11. Metall. Sladd 3 m.
  Pris från:
  2.729,00 kr
 • Cato vägglampa enkel med hylla

  Cato vägglampa enkel med hylla

  Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalitet. I decennier har Cato gett ljuset från Varberg en plats i det nordiska miljöerna Hyllan är ett nytt tillbehör som ger intrycket av kombinerad vägglampa med hylla. Designen utgör en stilren och minimalistisk armatur i vår uppskattade Cato-familj. Mått: H16,7xB20xD15,4 cm. Sockel GU4/MR11. Metall. Sladd 3 m.
  Pris från:
  1.321,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.