Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Giftfri Förskola tre nivåer
Varumärke
Mått
Årskurs
6 Produkter
 • GONGE® Balansstenar

  GONGE® Balansstenar

  Art.nr: 74888
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  1.054,00 kr
 • GONGE® Mini Parkour

  GONGE® Mini Parkour

  Art.nr: 134749
  14 delar. Mini Parkour® är en stabil och rolig produkt som enkelt kan skräddarsys för att utveckla barnets motorik, muskelstyrka och flexibilitet. De olika elementen är lätta att montera och separera för praktisk förvaring. Kan användas både ute och inne, men skall förvaras inomhus. Av ABS, aluminium, PP och TPE. Från 3-7 år.
  7.143,00 kr
 • Sensorisk lugnande boll

  Sensorisk lugnande boll

  Art.nr: 136918
  En stor genomskinlig boll med taktil yta. Den innehåller tusentals små färgglada plastkulor som dansar runt när man rullar den. Idealisk för lugn, fysisk lek med barn där man rullar bollen mellan sig. Kan även användas för att få ner ljudnivån och förbättra koncentrationen. Av ftalatfri PVC. Mått: 35 cm. Från 3 år.
  229,00 kr
 • Roliga bollar

  Roliga bollar

  Art.nr: 136917
  4 st. Ett set med fyra uppblåsbara bollar i ovanliga former och med olika ytstrukturer och färger. Jättekul att kasta, fånga, rulla och studsa eftersom de oregelbundna formerna får dem att röra sig i oförutsägbara riktningar. Utvecklar öga-handkoordinationen. Av ftalatfri PVC. Mått: ø 15-25 cm. Från 3 år.
  459,00 kr
 • PUSH träningspuckar

  PUSH träningspuckar

  Art.nr: 139014
  4 st/fp. Ett interaktivt redskap som ger kul och kreativ träning. Anpassa enkelt efter nivåer och utveckla både idrottsliga och kognitiva förmågor. Puckarna har tagits fram tillsammans med idrottare som vet hur man tränar effektivt. Låt ljuset och ljudet från puckarna guida dig genom en helt ny träningsform. Kan även användas som rastaktivitet för de yngre barnen. Välj mellan 9 olika träningslägen. Anpassa färgen i ljuset från puckarna. Med över 100 olika övningar. Batteriet håller ca 6-10 timmar och laddas med en medföljande laddhub.
  7.495,00 kr
 • PUSH träningspuckar, 2 set

  PUSH träningspuckar, 2 set

  Art.nr: 139026
  8 st/fp. Ett interaktivt redskap som ger kul och kreativ träning. Anpassa enkelt efter nivåer och utveckla både idrottsliga och kognitiva förmågor. Puckarna har tagits fram tillsammans med idrottare som vet hur man tränar effektivt. Låt ljuset och ljudet från puckarna guida dig genom en helt ny träningsform. Kan även användas som rastaktivitet för de yngre barnen. Välj mellan 9 olika träningslägen. Anpassa färgen i ljuset från puckarna. Med över 100 olika övningar. Batteriet håller ca 6-10 timmar och laddas med en medföljande laddhub.
  13.490,00 kr
 • Pedagogiska tips & pyssel

  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.