Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
Mått
  • Förskoleklass
  • Grundskola 1-3
  • Grundskola 4-6
  • Grundskola 7-9
  • Gymnasieskola
  • Specialundervisning
  • Fritidshem
  • Rensa filter
13 Produkter
  • Toporama, språkspel prepositioner

    Toporama, språkspel prepositioner

    Art.nr: 50223
    Språkutvecklande material som tränar förståelsen för rumsliga positioner, prepositioner, ordning och riktning. Barnen ska försöka placera ut figurerna enligt bildkorten på basplattan. Pedagogen kan kan även ge instruktionerna. Flera olika språkövningar finns i den medföljande engelska handledningen. Innehåller 24 bildkort i storleken 19x13 cm, 2 basplattor av trä samt 14 figurer av trä. För 2-4 barn. PVC-fri. Från 3 år.
    1.120,00 kr
  • Flanosaga De tre bilarna Bruzzo

    Flanosaga De tre bilarna Bruzzo

    Art.nr: 134367
    En modern tolkning av Bockarna Bruse. Öva prepositionerna över, under, före, efter, mellan, lek och lär med matematik, teknik, färglära m.m. Färdigtryckta flanobilder. Svensk sagotext ingår. Av FSC-märkt papper. PVC-fri.
    297,00 kr
  • Utbyggd grammatik, två böcker

    Utbyggd grammatik, två böcker

    Art.nr: 137556
    Utbyggd grammatik är den fjärde boken i Iréne Johanssons serie om språkträning enligt Karlstadsmodellen. Boken är tillägnad alla dem, barn och vuxna, som av olika anledningar behöver anstränga sig lite extra för att bli goda språkbrukare. Förslagen till övningar är i första hand tänkta för personer som i sitt spontana språkbruk uttrycker sig i enkla satser som omfattar tre till fyra ord. Språkträningen är lekfull och de praktiska övningarna är enkla att följa. Består av en teoribok, en arbetsbok och en cd med material.
    553,00 kr
  • Babblarna SpråkPussel, paket

    Babblarna SpråkPussel, paket

    Art.nr: 114421
    Utveckla språket genom att språkpussla med Babblarna! Babblarna väcker nyfikenhet och lust att lära och ger en utmärkt start till ett språk i utveckling. När ni babblar och leker tränar ni aktivt språkljud och språkmelodi, begrepp och grammatik. Genom att komplettera Babblarnas böcker med tillhörande ordkort i pusselbitar tar ni första steget in i läs- och skrivprocessen. Det svenska språkets grammatik görs tydlig i ett språkpusslande som följer en utmärkt pedagogisk linje. Det går bra att börja språkpussla mycket tidigt i barnets språkutveckling! Man börjar att skriva med bilder och går senare över till text. Innehåller SpråkPusselbitar (13 röda, 6 blå och 2 start/stopp), ordkort (60 st) och satsplattor samt klippark med figurer och föremål som matchar innehållet i de fyra böckerna om Babblarna: Dadda hälsar på, i Babblarnas hus, i Bobbos väska och Var är Babbas saker. Instruktion medföljer.
    993,00 kr
  • Verb

    Verb

    Art.nr: 55849
    En stor låda som innehåller 108 fotografiska bildkort med händelser och 108 ord att kombinera ihop med bilden. Ett lärorikt spel där barnen får möjlighet att utöka sitt ordförråd. Genom en färgkod på sidan är spelet självrättande. Varje bildkort är av kraftig kartong med laminerad ovansida, 7x7 cm, respektive 7x3 cm. PVC-fri. Från 6 år.
    923,00 kr
  • Bildkort verb

    Bildkort verb

    Art.nr: 50225
    Träna begrepp och beskrivande ord som är viktiga i språkutvecklingen. Motiv på olika dagliga aktiviteter som att springa, äta etc. Boxen innehåller 50 fotografiska bildkort samt en lärarhandledning. Från 3 år.
    852,00 kr
  • Låda med SpråkPusselbitar, Bas 1

    Låda med SpråkPusselbitar, Bas 1

    Art.nr: 113744
    Med Hattens Språkpussel leker du med ordbilder och bygger språk. De stora härliga pusselbitarna i plast fungerar som ramar för ord och bilder. Roligt, lockande och mycket konkret! Pusselbitar Bas 1 innehåller allt du behöver för att komma igång. Materialet består av pusselbitar i rött, blått och orange (substantiv, verb och adjektiv) samt start/stoppbitar. Paketet är lämpligt för att arbeta med en-, två- och treordssatser. Pusselbitar Bas 1 innehåller 16 röda, 9 blå och 9 orange pusselbitar samt 6 start/stoppbitar. Färgerna på pusselbitarna följer Iréne Johansson och Karlstadmodellens pedagogik.
    952,00 kr
  • Små språkkort substantiv och verb, påbyggnad (eng text)

    Små språkkort substantiv och verb, påbyggnad (eng text)

    Art.nr: 50304
    156 kort/fp. Denna box innehåller fotografier som visar ord och begrepp inom femton olika kategorier, bl.a. färger, kroppen och väder. Varje fotografi har på ena sidan det engelska ordet för det som kortet föreställer, och på andra sidan samma bild fast med plats för att själv skriva ordet på det språk man vill. Ytan är skrivbar och avtorkningsbar om rätt sorts penna används. Engelskan kan vara ett bra översättningsled för barn som har med sig engelskan som ett första- eller andraspråk. Materialet fungerar också i den ordinarie engelskundervisningen. Mått kort: 9x9 cm.
    462,00 kr
  • Bildkort verb

    Bildkort verb

    Art.nr: 129206
    54 bilder på olika verb i vardagen.
    607,00 kr
  • YOLI Spel till språkbräde Var är musen?

    YOLI Spel till språkbräde Var är musen?

    Art.nr: 139053
    Spel till YOLI Språkbräde, artikelnummer 139051. I det här spelet tränas prepositioner med utgångspunkt i musen och om den är på, under, bredvid etc. Man kan även ladda ner en app som gör spelet ytterligare interaktivt genom att tillsätta ljud som fångar barnens intresse. PVC-fri. Från 3 år.
    1.103,00 kr
  • Bildkort adjektiv

    Bildkort adjektiv

    Art.nr: 129209
    54 bilder som representerar de vanligaste adjektiven.
    607,00 kr
  • Fox in the box, prepositioner och rim på engelska

    Fox in the box, prepositioner och rim på engelska

    Art.nr: 130399
    Engelska prepositioner och rim på ett roligt sätt! Fungerar lika bra i grupp som enskilt. Innehåller 4 saker (tree, box, chair and hat), 16 bildkort, 40 dubbelsidiga aktivitetskort, spinner och en aktivitetsguide. PVC-fri.
    752,00 kr
  • Bildkort engelska verb, självrättande

    Bildkort engelska verb, självrättande

    Art.nr: 129205
    Associationsspel för att matcha 108 engelska verb med rätt bild.
    917,00 kr
  • Glömt lösenord?

    Vill du bli kund hos oss?

    Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

    Registrera mig

    Återställ lösenord

    Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.