Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Årskurs
Mått
2 Produkter
 • Sängskåp vänster

  Sängskåp vänster

  Art.nr: 80746
  Sängskåp med två sängar som du lätt får fram när det är dags för vila. När barnen har vilat klart är det bara att fälla upp sängarna och stänga dörren så kan ytan användas för lek. Skåpet är med högerhängd dörr som har en tryckknapp med säkerhetslåsning. Våningssängstomme i vitmålad MDF. Övre bädd har höga fastmonterade stödbrädor av björk. Lätt att lyfta upp sängen med hjälp av gasfjädern. Bäddmått: L140xB53 cm. Skåpets mått: B71xD41xH239 cm. Skåpet är i vit melamin. Sängskåpet bör alltid fästas i väggen. Under sockeln finns små plaststift (höjd 5 mm). Levereras monterad. Vikt 100 kg. Madrasser ingår inte.
  17.277,00 kr
 • Sängskåp höger

  Sängskåp höger

  Art.nr: 80745
  Sängskåp med två sängar som du lätt får fram när det är dags för vila. När barnen har vilat klart är det bara att fälla upp sängarna och stänga dörren så kan ytan användas för lek. Skåpet är försett med en högerhängd dörr som har en tryckknapp med säkerhetslåsning. Våningssängsstomme i vitmålad MDF. Övre bädd har höga fastmonterade stödbrädor av björk. Lätt att lyfta upp sängen med hjälp av gasfjädern. Bäddmått: L140xB53 cm. Skåpets mått: B71xD41xH239 cm. Skåpet är i vit melamin. Sängskåpet bör alltid fästas i väggen. Under sockeln finns små plaststift (höjd 5 mm). Levereras monterad. Vikt 100 kg.
  17.277,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.